2013. június 27., csütörtök

320 égős színe karácsonyfaizzó égősor Új! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Inkább egyszín mellett döntöttem.
Budapesten a Széll K. tértől 15 percre vehető át, (leütés másnapján) ált. hétköznapokon, de ha villámáron vásárolja meg, akkor Budapesten 3-4 hetes maximális átfutási idővel a házhozszállítást állom, licit előtti egyeztetés tárgyát képezve. Villámáron vagy előzetesen megbeszélve, az alábbi településeken is átvehető, megadott helyen és időpontban: Budakeszi, Érd, Székesfehérvár, Törökbálint.
Ritkán: Veszprém, Martonvásár, Baracska, Tárnok, Kápolnásnyék, Velence, Sukoró, Pákozd, Szabadbattyán, Kőszárhegy, Polgárdi, Füle, Igar, Mezőszilas, Enying, Simontornya, Cece, Előszállás, Alsószentiván, Dunaföldvár, Solt, Kecskemét, Szeged, Gyömrő, Maglód, Mende, Sülysáp, Szentmártonkáta, stb. Egy meghatározott helyen szoktam átadni a terméket, ha ez nem felel meg, kérem mindig licit előtt érdeklődjön, hogy ne legyen gond ebből!
Hétvégén vidéken vehető át, itt található a termék.
Termékeim füst és állatmentes otthonból származnak.
Egyforintos aukciónál reklamáció nincs, akkor licitálj, ha ezt elfogadod! 200 Ft-alatt érte kell jönni, egyéb esetben máshol is tudunk találkozniKIZÁRÓLAG A LEÜTÉS ELŐTT MEGBESZÉLTEK SZERINT. Ha nem beszélünk meg semmi a leütés előtt akkor érte kell jönni, a félreértések elkerülése végett!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-16 11:26
. 320 égős színe karácsonyfaizzó égősor Új! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése