2013. április 22., hétfő

Mágneses szilikon 1 pár lábujj gyűrű fogyókúra - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Mágneses szilikon 1 pár lábujj gyűrű fogyókúra segédeszköz
Titkos fogyókúrás gyűrű 
Egy pár mágneses szilikon gyűrű mely segít a fogyásban, alak formálásban.
 
A ázsiai akupresszúra és mágnes terápia ötvözéséből jött létre ez a nagylábujjon viselhető gyűrű, mely 1100 gauss erősségű mágnest tartalmaz darabonként.
 
A mágnesek folyamatosan fejtik ki hatásukat két féle módon, miközben a mágnesesség folyamatosan áramlik, a különleges elhelyezése által masszírozza azokat az akupresszúrás pontokat melyek hatnak a metabolizmusra.
 
A mágnes és akupresszúrás kezelések növelik a vér oxigén szállítását, növelik vitalitását, segítik a fogyást és a test egészséges zsír, izom egyensúlyának kialakulását.
 
Most Ön ezt a két kezelést megkaphatja egyben, anélkül, hogy el kellene hagyni otthonát!
A gyűrűk viselése kényelmes, nem feltűnő még szandálban sem.
A mágnes mely befelé van, amikor felteszi a lábára a 4. -es pontot nyomja, amely az agyalapi mirigy stimulálására szolgál. Az agyalapi mirigy (hipofízis) szabályozza a növekedési hormonokat, pajzsmirigyet, a hormonális és egyéb típusú elhízást, inzulin szabályzást stb.
        
 
Használata:
 Helyezze a gyűrűket mindkét nagylábujjára, hogy a mágnesek alul helyezkedjenek el!
A szilikon gyűrű felső széle a körömágy alatt menjen át!
Viselje egész nap,  sportolás közben is!  
Működési elve:
A mágneses gyűrűk folyamatosan fejtik ki hatásukat kétféleképpen. Miközben a viselésével folyamatosan áramlik testünk- ben a mágnesesség, különleges elhelyezkedése által a gyűrű folyamatosan masszírozza és ingerli azokat az akupresszúrás pontokat, amelyek hatnak a metabolizmusra (a metabolizmus az a sebesség, amellyel sejtjeink elégetik a kalóriákat, vagyis fontos, hogy ez minél gyorsabb legyen). A mágnesgyűrűk a nagylábujjakra helyezve a 4-es pontot nyomják, ami az agyalapi mirigy stimulálására szolgál. Ez azért fontos, mert az agyalapi mirigy (hipofízis) szabályozza a növekedési hormonokat, a pajzsmirigyet, a hormonális és az egyéb típusú elhízásokat, stb. Ez a folyamat pedig a fogyáson kívül az egész szervezet működésére jótékony hatást gyakorol.
Használata:
A gyűrűket a nagylábujjakra kell erősíteni, úgy, hogy a mágnes a lábujjak alsó felén, míg a szíj felső része a köröm alatt helyezkedjen el! Viselése nincs időkorláthoz kötve, így akár egész nap lehet hordani még sportolás közben is! A megfelelő hatás elérése érdekében azonban naponta legalább 8 órán keresztül érdemes hordani. Használata rendkívül kényelmes és diszkrét, hiszen az egyébként is átlátszó szilikon gyűrűket a nagylábujjakon kell viselni, így teljesen észrevétlen még szandálban is.
Fontos :  csak a gyűrű használata kevés a fogyáshoz ez csak segéd eszköz a diétához, sportoláshoz !!!!! !!!!!
 
 


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2013-05-10 08:58
. Mágneses szilikon 1 pár lábujj gyűrű fogyókúra - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése