2013. augusztus 31., szombat

DVD-2db Zénó a gyúrmafigura+Wallace & Gromit - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

DVD-2db Zénó+Wallace & Gromit
Zénó a gyurmafigura
Zénó, a gyurmafigura történetei először 1985-ben jelentek meg a képernyőn. Stílusa erősen „ menő manósra” sikerült, de találunk benne nem kevés Sebaj Tóbiás érzetet is. Rövid kis sztorikban nyilvánul meg Zénó élete, amelyek során különféle tárgyakkal és szituációkkal ismerkedik a maga módján.  
hang: magyar
hossz: 68perc
+
 Wallace & Gromit és az elvetemült veteménylény
Ahogy közeledik a szokásos éves Zöldségóriás Verseny, kitör a "vege-mánia" Wallace és Gromit szomszédságában. A két vállalkozó kedvű cimbora nagyot kaszál a rágcsálóhárító rendszerrel, amely humánus módon tartja távol a szent kerteket megszállni szándékozó nyúlhadat. Ám hirtelen egy hatalmas, rejtélyes, zöldségdúló "fenevad" kezd garázdálkodni a környéken, éjszakánként megtámadja a városka értékes parcelláit, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül. A verseny házigazdája, Lady Tottington kétségbeesetten próbálja menteni a menthetőt, ezért megbízza Wallace-t és Gromitot, hogy kapják el a lényt. Azonban lesben áll Lady Tottington sznob udvarlója, Victor Quartermaine is, aki inkább lelőné a fenevadat, hogy a helyi hős pózában tetszeleghessen - no meg hogy elnyerje szíve hölgyének kezét. Mivel a verseny sorsa forog kockán, Lady Tottington végül kénytelen megengedni Victornak, hogy levadássza a zöldségzabáló fosztogatót. Ám azt nem is sejti, hogy Victor valódi terve végzetes következményekkel járhat a Ladyre - sőt, két hősünkre nézve is.
hang: magyar, angol, lengyel
hossz: 81perc
Használt, jó állapotú, néhány karc előfordul rajta, de a film tökéletesen végig játszható!!!
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egyidejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
utalványt teljes értéken elfogadok, kérlek előtte mindenképpen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz, - Rózsaszín csekk
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel! Ajánlottan és simán is tudok postázni, utóbbi esetben sajnos nem áll módomban garanciát vállalni, az ajánlott küldeményt elvesztés esetén lehet kerestetni és kártérítés igényelhető!


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2013-09-19 11:35
. DVD-2db Zénó a gyúrmafigura+Wallace & Gromit - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése